75 dagen “Niet goed, geld terug” voorwaarden en beleid

Let op: voor de verwerking van de niet goed geld terug retourzendingen worden administratiekosten van €15,- toegepast om de administratieve kosten te dekken. 

Voor een verzoek tot terugbetaling zal worden gehonoreerd zal aan de volgende voorwaarden moeten worden voldaan:

1.     U moet TRIMSHAKE, zoals beschreven in de instructies, minimaal 8 weken, 2 maal daags hebben gebruikt. Dit is omdat de snelheid van de resultaten kunnen variëren tussen verschillende personen.

2.     U moet een nieuwe klant zijn van TRIMSHAKE. De garantie geldt niet voor nabestellingen

3.     U moet de terugbetaling aanvragen binnen 2,5 maanden (75 dagen) na aankoop van TRIMSHAKE. We zullen de aanvraag alleen honoreren als u geen enkele voordelen heeft gemerkt tijdens het gebruik van TRIMSHAKE

4.     U moet mailen naar info@trimshake.nl, met vermelding van de reden(en) waarom u een terugbetaling wilt. Voordat u de producten naar ons toestuurt moet u onze goedkeuring daarvoor hebben. Indien u hier geen toestemming voor heeft gekregen, behouden wij ons het recht om uw zending af te wijzen of een gedeeltelijke terugbetaling toe te wijzen. Bij het passeren van de 75 dagen garantie termijn behouden wij ons het recht van niet terugbetaling aan u. De kosten van terugsturen zijn voor eigen rekening. Indien u ons nodig heeft voor de terugzending van de producten (pick&return), is een vergoeding van toepassing.

5.     U moet alle eenheden terugsturen om in aanmerking te komen voor een terugbetaling

6.     Voor de terugzending van de goederen verzoeken wij u om een koerierdienst te nemen die de levering van het pakket traceert (Track&Trace). We kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor pakketten die naar ons gestuurd worden zonder Track&Trace.

7.     Binnen 75 dagen kunt u in aanmerking komen voor een terugbetaling 
minus de verzendkosten en administratieve kosten als:

a.     U het product volledig heeft gebruikt volgens de instructies (zoals vermeldt op de website en op/bij de producten).

b.     U alle producten naar ons terugstuurt op uw kosten naar het adres dat we zullen verstrekken zodra we uw aanvraag voor terugbetaling goedkeuren.

 

Schrijf hier uw verhaal

  • Should be Empty: