Meer dan 10 kilo afvallen?

Ja, ik wil!

Het nr. 1 afslankproduct en programma van 2017!

Unieke "All in One" shake met o.a. Eiwitten, Vezels, Vitamines, Mineralen, Fatburners, Superfoods, Superfruits en Omega 3.

Compleet weekmenu voor 8 weken

Wekelijkse boodschappenlijst

3 Complete trainingsprogramma's Carlos Lens

Reviews en ervaringen van Trimshake gebruikers lezen? Klik hier 

Wat is TRIMSHAKE?

TRIMSHAKE is een "All in 1" Sport- en Afslankshake. Het bevat eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen, plus een unieke mix van superfoods, superfruits en natuurlijke fatburners die helpen om snel maar toch op een gezonde manier af te vallen en je vetpercentage te verlagen zonder spiermassa te verliezen.
De basis van de TRIMSHAKE is een wei eiwit van uiterst hoge kwaliteit en staat bekend om zijn hoge percentage eiwitten en laag percentage vetten.
De TRIMSHAKE® is geen wondermiddel zoals zo veel afslankmiddelen beweren, maar het is een op wetenschap beruste samenstelling die het afvalproces geweldig kan ondersteunen.

Je kunt Trimshake gebruiken als dieetproduct maar ook als product voor na het sporten, bij droogtrainen en als gezond en snel tussendoortje, kortom een All in 1 shake! (meer lezen over de unieke samenstelling? Klik hier)

Hét all-in-one trainings- en voedingsprogramma

Je kunt op ieder moment starten met de Challenge. Bestel je Trimshake pakket en binnen 48 uur heb je het Trimshake® pakket in huis. Dan begint jouw challenge van 8 weken. En gaat het hard met de kilootjes verliezen. De shakes neem je ‘s ochtends en ‘s middags, maar ‘s avonds mag je gewoon lekker eten (wel zo gezellig). Alle essentiële vitamines, mineralen, eiwitten en bouwstoffen zitten al in je Trimshakes® dus je blijft je goed en sterk voelen.

Je krijgt van ons ook een compleet 8-weeks voedingsschema met wekelijkse boodschappenlijst en drie 8-weekse trainingsschema's die opgesteld zijn door Carlos Lens. 

Kortom, hèt All in one voedings- en trainingsprogramma!   Lees meer >

Verlies en win een Mini Cabrio!

Wil je nog meer winnen dan alleen een strak en slank figuur?
Stuur ons dan een foto van jezelf vóór de Challenge, samen met je gewicht en
je lengte. Na afoop van de Challenge doe je dat opnieuw en kiest een professionele jury de gelukkige verliezers. Hoor jij daarbij? Dan ga jij er misschien met een Mini Cabriolet, all-inclusive vakantie naar Curaçao of een Rolex vandoor.

HOE WERKT DE TRIMSHAKE CHALLENGE?

  1. Bestel je TRIMSHAKE pakket, hiermee schrijf je je automatisch in voor de Challenge en maak je dus kans op de geweldige prijzen!
  2. Zodra je het TRIMSHAKE pakket in huis hebt begint voor jou de 8-weekse Challenge (je kunt dus starten wanneer het jou het beste uit komt).
  3. Maak een beginfoto van jezelf en meet je gewicht op, bewaar deze gegevens goed, hiermee kun je aan het eind van de Challenge zien hoeveel vooruitgang je geboekt hebt en aantonen waarom jij één van de 3 geweldige prijzen verdient!
  4. Je krijgt van ons een compleet voedingsschema voor 8 weken, met voor iedere week een boodschappenlijstje.
  5. Je gebruikt 1 verpakking TRIMSHAKE per 2 weken, dit komt neer op €1,50 per maaltijd. Om de 8-weekse Challenge dus volledig te voltooien heb je dus 4 verpakkingen TRIMSHAKE nodig.
  6. Aan het eind van de Challenge kun je geweldige prijzen winnen! (Lees de voorwaarden hier)
  7. Volg de TRIMSHAKE Challenge op Facebook, Instagram en Youtube, hier worden dagelijks lekkere gerechten, handige tips en workouts gedeeld zodat jij ook het beste uit de TRIMSHAKE Challenge kan halen!