• Koop 2 Trimshake en 1 Trimcaps & krijg 1 Trimcaps GRATIS!

Koop 2 Trimshake en 1 Trimcaps & krijg 1 Trimcaps GRATIS!

Prijs
138,95
Excl. BTW: € 131,09

Delen

Bestel nu 2 Trimshake en 1 Trimcaps en krijg 1 Trimcaps gratis (t.w.v. €39,95)

- gratis verzending
- gratis shakebeker


Over TRIMSHAKE:

Productinformatie:TRIMSHAKE is een complete shake met een goed uitgebalanceerde formule van hoge kwaliteit wei eiwit, langzame koolhydraten, omega 3 vetzuren, vitamines, mineralen en een mix van superfoods, superfruits, greens en fatburners.

De basis van de TRIMSHAKE is een wei eiwit van uiterst hoge kwaliteit en staat bekend om zijn hoge percentage eiwitten en laag percentage vetten.
De TRIMSHAKE vormt een uitstekend alternatief om 2 à 3 maaltijden/tussendoortjes te vervangen en kan hierdoor het afvalproces geweldig ondersteunen. Het TRIMSHAKE dieet is hierdoor eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden.
De TRIMSHAKE® zorgt door de uitgebreide samenstelling ervoor dat je minder trek hebt in tussendoortjes, alle nutriënten die je nodig hebt binnenkrijgt en dat door de toevoeging van de Fatburners™ en Hardcore Blend™ het afvalproces wordt ondersteund.

De TRIMSHAKE® is geen wondermiddel zoals zo veel afslankmiddelen beweren, maar het is een op wetenschap beruste samenstelling die het afvalproces geweldig kan ondersteunen.

  • Ondersteunt gewichtsverlies
  • Hoog in eiwitten
  • Geen toegevoegde suikers
  • Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden

Slimming Protein® Blend™: Whey Protein concentrate, Whey Protein isolate, Maltodextin, Natural and artificial Flavors, Fiber Oryza Sativa.
HardCore Blend™: Raspberry Ketone, Chroom GTF, Konjak, Green Tea, Broccoli, Bromelain
Greens Blend™: Spirulina, Chlorella, Wheatgrass (ratio: 25:1), Norwegian Kelp
Super Fruits Blend™: Acai (170-300 mg Cyanidin/100gr), Pomegranate (40% Ellagic Acid), Goji Berry (50% polisaccharides), Blue berries (ratio  36:1), Cranberry, Mango (ratio 10:1), Mangosteen (ratio 10:1)
Fatburners Blend™: L-Carnitin, N-acetyl (assay min. 98,5%) Garcina Cambogia, HCA (60% HCA soluble), Chitosan (assay DAC min. 90%), L-Arginine alpha-ketoglutarate (2:1), assay min. 98,5% ( 2:1 )
Omega 3 Blend™: Omega 3 Fatty Acids (10% EPA, 8% DHA)
Vitamin Blend™: Vitamin A, B-complex, C, D3, E, K2
Mineral Blend™: Magnesium Citrate, Copper, Manganese, PABA, Zinc Citrate, Calcium Carbonate, Iron Sulphate, Potassium Oidide, Trivalent Chromium and more.  

Over TRIMCAPS
TRIMCAPS HARDCORE® met Ephygreen™ voor interne en externe werking.

TRIMCAPS HARDCORE® ontleent zijn specifieke eigenschappen aan Ephygreen™ Een unieke combinatie van: Inulin [ Cichorium intybus ], Konjac Extract ( Glucomannan), Poliglusam Chitosan [ Plantago ovata / Plantago psyllium ], Cactus- en Psyllium vezels.

- Stimuleert stofwisseling en verhoogd energieniveaus 
- Perfecte aanvulling op TRIMSHAKE, versterkt elkaars werking
TRIMCAPS HARDCORE® met Ephygreen™ is sterk synergetisch en resulteert in een brede en thermogene werking die effectief bijdraagt aan de perfecte individuele gewichtsbeheersing. 
Voordelen Trimcaps Hardcore met Ephygreen™:
- Actieve afslanker
- Reinigt het lichaam
- Maakt het lichaam energieker 
- Beperkt de opslag van vetten
- Stimuleert gewichtsverlies 

Gebruiksaanwijzing:
Lees vóór gebruik eerst de hiernavolgende gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

TRIMCAPS HARDCORE® met Ephygreen™™ is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als voedingssupplement voor volwassenen ter ondersteuning van het afslankproces.

De ingrediënten van Ephygreen™ werken nauw met elkaar samen en versterken elkaars invloed op het lichaam. Daardoor resulteert Ephygreen™ in een brede en thermogene werking die effectief bijdraagt aan de perfecte individuele gewichtsbeheersing.

Cactus Fibres: voor beïnvloeding van een proteïne in het lichaam waardoor de vetverbranding verhoogd.
Konjac: verminderd de eetlust en stimuleert bovendien het metabolisme.
Inulin: wordt al eeuwenlang gebruikt ter bevordering van de gezondheid en ter ondersteuning bij afvallen.
Chitosan: zorgt ervoor dat het in de voeding aanwezige vet niet meer via de bloedbaan door het lichaam wordt opgenomen. Het vet bindt zich aan de vezels. In deze toestand verlaat het vet langs natuurlijke weg het lichaam.


Daarbij wordt de volgende dosering aanbevolen: de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt, de tweede dag 2 capsule bij het ontbijt en vervolgens vanaf de derde dag 2 capsules bij het ontbijt en 1 bij de lunch met voldoende water innemen. De aanbevolen dosering van maximaal drie capsules per dag niet overschrijden. Drink voldoende: tenminste 2 liter water per dag, ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.
Donker koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Wanneer Trimcaps niet gebruiken?

Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of wanneer u zwanger wilt worden, bij het geven van borstvoeding, bij bloeddrukklachten, aandoeningen aan hart of bloedvaten, bij psychische klachten, aandoeningen aan luchtwegen en/of bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
Raadpleeg bij medicijngebruik altijd vóór gebruik een deskundige
Nieuwste producten