Betalingsmogelijkheden

De betalingen op www.trimshake.nl worden via het internationale betaalplatform ICEPAY verzorgd. Hierdoor kunnen we de meest populaire lokale betaalmethode aanbieden. De betalingen worden voor TRIMWORLD BV verwerkt door RDM Financial Services BV.
Op www.trimshake.nl kunt u, afhankelijk uw locatie, op één of meer van de onderstaande manieren veilig betalen.

Creditcards
VISA, Mastercard, VISA Debit, Laser Debit (UK), Dankort (Denmark), Nordea (Scandinavia), CartaSI (Italy), Carte Bleue en Carte Bancaire (France) en JCB (Asia)

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment van verzending van je bestelling.

iDeal
Via iDEAL betalen is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruikmaken van iDEAL.

Bancontact/ MrCash
Bancontact is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.

Sofort Banking
Sofort Banking is een van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Het wordt voornamelijk in Duitsland gebruikt maar wordt tegenwoordig ook in 11 andere Europese landen geaccepteerd.

Giropay
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

SEPRA Direct Debit
SEPA Direct Debit, ook wel SEPA incasso of Europese Incasso genoemd is een betaaloptie waarbij je als rekeninghouder  ons als begunstigde 1 keer machtigt om een automatische incasso van uw rekening af te schrijven.

Wire Transfer / Bankoverschrijving
Betaling met bankoverschrijving (wire transfer) staat voor wereldwijd betaalgemak. Het is de meest traditionele betaalmethode. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen.

PayPal
Paypal is een internationale betaaldienst waarmee de consument betalingen kan voldoen middels een credit kaart, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen.

RDM Financial Services BV
Van Sminiaweg 109
9064KH Aldtsjerk

TRIMWORLD BV
Lijnbaansgracht 382hs
1017XC Amsterdam

Gewijzigd: Januari 2017