Lees hier verschillende ervaringen en reviews die we binnen hebben gekregen over TRIMSHAKE

We krijgen veel reacties binnen van mensen die heel goed gaan en al flink zijn afgevallen! Helemaal super! Daar worden wij ook heel blij van! Een aantal van deze reacties hebben we hieronder geplaatst. 

Gaat het bij jou iets minder goed? Dan willen wij dat ook heel graag weten! Samen kunnen we van elkaar leren! Heb je ergens moeite mee of loop je ergens tegenaan? Laat het ons dan aub ook weten dan gaan we proberen je te helpen! 

Jou mening en ervaring wordt gewaardeerd!

Gebruik jij ook TRIMSHAKE en wil je jou ervaringen met ons delen? Hiernaast zie je een invulformulier. Onder alle inzendingen verloten we wekelijks meerdere prijzen!

Bij het invullen van de recensie vragen we om je naam en emailadres, hiermee kunnen we u later op de hoogte stellen van de prijzen. Uw recensie blijft altijd anoniem, we vermelden uw naam niet bij de recensie.

Als u een prijs gewonnen heeft brengen wij u daarvan op de hoogte per email en vragen we om uw verzendadres zodat wij de prijs naar u kunnen opsturen.

We zien je reactie graag tegemoet! Samen kunnen we elkaar verder helpen!


  • Should be Empty:

Recensies:

Ik heb al heel wat dieten gedaan ,en er waren er zeker een paar bij waar ik flink mee kon afvallen. helaas toch altijd weer bijgekomen maar dat komt door verkeerd afbouwen van het product. MAAR .....vorige week was het zover , ik wilde een nieuwe poging gaan wagen. Had meondertusen al verdiept in TRIMSHAKE en dacht laat ik het gewoon eens een kans geven.Ik heb om te starten  de aanbieding van twee trimshake en twee keer trimcaps genomen. het werd al vrij snel geleverd.  Ik ben maandag begonnen met een gewicht van 87,4.
ik neem twee trimshakes per dag, twee keer per dag voor de maaltijd twee trimcaps met veel water . Ik eet twee keer stuk fruit per dag en sávonds een maaltijd ( hierbij beperk ik wel de koolhydraten) . dus mij maaltijd bestaat vooral uit veel groente en vlees en klein beetje pasta/aardappel.En ik drink 2,5 liter  water/ groene thee door de dag heen. en twee koppen koffie.
Vandaag drie dagen later , ik denk toch eens wegen  en  ik wist niet wat ik zag . 84,7 . Dat betekent dat ik vanaf maandag al  2,7 kilo ben afgevallen. Ik begrijp ook dat dat in het begin vooral vocht is  mar toch.... ik ben heel blij.Bovendien vind ik de shake erg lekker. 
Ik wil in totaal nog 11 kilo afvallen , dus heb nog wat  kilo,s voor de boeg. Maar hoop deze met Trimshake eraf te krijgen. heel veel succes allemaal

Tja, daar ben ik dan. 
Ben eigenlijk een gevalletje niet goed geld terug,. Bus 1 versplit :-( her en der een shake, geen structuur. Vond de shakes giga vies. En had daar nog geen oplossing voor. 

Nu dan, twee weken nog te gaan voor mijn vakantie. Rijkelijk laat om nog aan een bikini body te beginnen, En toch doe ik het. 

Heb de oplossing om de shakes lekker te maken gevonden! Tip: ik maak nu s ochtend twee shakes een met banaan en koffie, een met frambozen, en neem die meer naar werk in een Mason Jar. werkt super vooral omdat de poeder nu echt is opgelost als ik de shakes ga drinken. 

Kortom, hoop mijn focus vast te houden komende twee weken, volg het eetschema, en dan heel benieuwd op de weegschaal, 

Wordt vervolgd....gr Hanneke 

bestel nu alvast voor na de vakantie...
 


In 1,5 maand 5 kg kwijtgeraakt! Nu nog 4 kilo te gaan en dan zit ik weer op een gezond gewicht.


 


Ik ben nu 6 dagen bezig en ben 2 kilo kwijt.... wil er minimaal 15 af, dus heb nog even te gaan. `s avonds eet ik gewoon mee met mijn gezin en tussendoor neem ik fruit/rauwkost. Het is goed te doen en de smaak is erg lekker... zowel met optimel als met melk vind ik het lekker. Ik heb geen hongergevoel maar ben wel blij als ik tijdens de avondmaaltijd gewoon mag mee eten!
 


Toen ik begin april met Trimshake begon, had ik niet verwacht zo snel mijn doel te bereiken: 10 kg er af. Ik heb dit gedaan door overdag 2 shakes te nemen en savonds gewoon(maar wel minder) eten. Na het weekend (overmorgen) ga ik de lunchshake vervangen door brood. Ontbijt bevalt me heel goed zo met de shake dus laat ik zo. Ik heb vrijwel geen hongergevoel gehad, eerder een continu vol gevoel. Eigenlijk ging het bij mij voorheen altijd savonds mis, ik at overdag dan bijna niks en als ik dan savonds thuis kwam ging het vaak voor het avondeten mis en at ik heel veel. Voor mij is regelmaat dus het belangrijkst, niet te veel in één keer en ook opletten wat ik naar binnen werk. Het zal nog wel even duren voordat mijn lichaam gewend is aan deze manier van eten, maar ik heb er vertrouwen in. Nu laten zien dat ik het volhoud. En voor die MINI natuurlijk!! haha
 


1 april begonnen en 9 kilo kwijt, super trots en super spul dat Trimshake, nog 5 te gaan. ben van een maat 44 naar maat 40 gegaan, begin was lastig en viel ik niet veel af, daarna is het supersnel gegaan. Voedingschema volg ik niet, neem 2x per dag een shake, zit ik best lang vol van (soms neem ik nog 1 extra als ik het niet vol hou. Savonds eet ik gewoon warm.  Succes iedereen.

 


Ik ben nu inmiddels bijna 4 weken bezig en bijna 6 kilo afgevallen. Ik doe s`ochtends een shake en s`middags, drink bijna 2 liter water en groene thee per dag.  tussendoor eet ik veel rauwkost.. En s`avond eet ik mijn normale maaltijd, 2 x per week aardappels met groente en vlees, 2 x per week pasta en 2 x rijst met kip en groenten. Zaterdag doe ik savonds paar borrels en eet ik wat met vrienden en wil ik er niet te veel op letten maar probeer ik het beperkt te houden... Ik heb alweer 2 nieuwe potten gekocht met die Trimcaps erbij, misschien dat dat nog dat extra zetje geeft. moet nog 20 kilo maar komt vast goed. succes iedereen!!
 


In 2 weken, 3,5 kg kwijt! Toen ik begon was ik 75 kg en weeg nu 71,5 kg. Heb er wel voor gezorgd dat ik ongeveer elke dag beweging kreeg. Fietsen, wandelen, en heb een hometrainer aangeschaft voor de momenten dat ik er niet op uit kon! Vond het echt heel goed vol te houden. Was ook erg gemotiveerd, en liet me niet vaak verleiden tot "verkeerde" tussendoortjes!! Maar bij mij heeft de combi van bewegen en shakes, met gezonde tussendoortjes dus heel goed gewerkt!!!
 


Ik heb altijd moeite met eten en wat nou iedere dag goed is om af te vallen. Daarom meteen goed aan het voedingsschema gehouden. Werkt voor mij top! je hebt voor elke dag je eetpatroon + makkelijk met boodscahppen doen.

Ben nu bijna 3 weken bezig en bijna 5 kilo kwijt. Krijg je tussendoor toch een beetje trek, eet wat komkommer, wortel of paprika, stilt de honger weer. ik drink de shake wel met water, ja niet al te lekker, maar wel weinig kalorieen!! Suc6 iedereen!!
 


Ben in mijn 5e week en ben al 8,5 kg. kwijt. Supergoed vol te houden deze shakes. Neem `s morgens en `s middags een shake, met een beetje magere melk en aangevuld met water, en 's morgens tussendoor iets gezonds, en `s middags 2x. Eet mee met de pot, soms in iets andere variant, en ben veel vis gaan eten, wat ik nu heel lekker vind, en vroeger niet!! Drink 1,5 liter water per dag, en ik eet ook gewoon af en toe een patatje of chinees. Ook `s avonds nog een stuk fruit, en beweeg ELKE dag...dat is toch ook wel een must hoor, blijven bewegen!! Je moet juist niet gaan denken, ik neem de tussendoortjes niet, want dat werkt NIET! Je moet je "kachel" brandende houden, je lichaam moet aan het werk blijven, anders denkt je lichaam. ho...ik krijg niks meer, opslaan die hap! Dus wel blijven eten....maar mager en gezond, en dan werkt het heel goed! Oh, ja en ik neem voor het avondeten wel de trimcaps tabletten, dat werkt ook super, je wordt er vol van, dus eet je niet zoveel, en het verbrand je eten goed.....heb nooit meer een echt "ramvol" gevoel.....heel prettig!!! Ik ga nog even door......ben nog heel gemotiveerd.
 


Ben nu bijna twee maanden bezig en ongeveer 12 kg afgevallen. Neem twee keer per dag een shake, tussendoor fruit of cracker met kipfilet / ei of huttencase en eet `s avond groente + vlees/vis. Heb bijna geen hongergevoel. Nog 10 kg te gaan
 


ik ben met trimshake begonnen op 27 maart en ik woog 109 kilo. Vanmorgen (15-4) voor het eerst op de weegschaal,....101 kilo dus dat gaat de goede kant weer op, op naar de 80 kilo, dat gaat me zeker wel lukken met trimshake!
 


gebruik 3 weken trimshake, bevalt me prima, ben bijna 5 kilo afgevallen, nog 20 kilo te gaan voor mijn vakantie, hopelijk dat het gaat lukken.
 


Ik ben nu 2 weken bezig en ben 2,5 kilo kwijt! Werkt voor mij top! Het weekmenu is goed vol te houden, heb bijna geen trek de hele dag, die shakes geven echt lang een vol gevoel!